• Driekus Descendre is al de derde generatie die in de meubelstoffering zit.

    DMD Design

'Stofferen mag gezien worden'

ALBLASSERDAM Driekus Descendre is al de derde generatie die in de meubelstoffering zit. Hij kreeg het vak dus via zijn opa en vader met de paplepel ingegoten en dat dit de heren goed gelukt is wordt snel duidelijk als je hem met passie over zijn vak hoort praten. ,,Als klein jongetje liep ik al met ze mee en dit vak is niet alleen mijn beroep, maar zeker ook mijn hobby geworden. Ik kan niet anders en ik wil niet anders!"

Behalve meubelstoffering, zoals dat al generaties lang wordt gedaan, is DMD Design ook gespecialiseerd in stoelenvlechten, logen en spuiten, antiekrestauratie en alle combinaties daarvan. En als authentiek Rotterdams bedrijf weet men ook alles van scheepsstoffering. Bovendien worden grote projecten uitgevoerd, die telkens weer andere eisen stellen aan de deskundigheid, creativiteit en het inlevingsvermogen van het bedrijf. Het maakt tenslotte nogal wat uit of je de inrichting mag doen van een bioscoop, zorginstelling, kantoor of kerk! Driekus: ,,Het persoonlijk contact met de klanten is heel mooi, of het nu particulieren of bedrijven zijn."

Het is duidelijk dat deze ondernemer van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken, of andersom. Daarbij heeft hij meegekregen en ook zelf ervaren, dat naast deskundigheid en kwaliteit ook de service van groot belang is. ,,Aan huis worden vrijblijvende offertes gegeven en we komen langs met onze stoffen bus vol met meubelstalen, want in huis kun je het beste bepalen of iets past of niet. De lichtinval, de kleuren van de omgeving en natuurlijke sfeer die de klant zoekt zijn het best ter plekke te beoordelen. Daarbij maakt het ook niet uit of het een particulier met een losse stoel of een mega-project is!"

Het 'pakket' voorziet ook in een heldere prijsopgave, waarbij ophalen en bezorgen gratis zijn. Bovendien wordt vijf jaar garantie gegeven op de werkzaamheden en desgewenst kan DMD zorgen voor gratis tijdelijke vervanging van de meubels. En voor de (iets) oudere lezers: vanaf 55 jaar ontvangt u extra korting!

Stofferen en alles daarom heen is een vak en voor Driekus ook een passie, die gezien mag worden. Belangstellenden zijn dan ook welkom om geheel vrijblijvend in de open werkplaats een kijkje te komen nemen.

DMD Design
Prijssestraat 104, 4101 CS Culemborg
Oranjestraat 13, 2952AG Alblasserdam
078-6916684
info@dmddesign.nl
www.dmddesign.nl