Toekomstige bewoners Baanhoek-West maken kennis met elkaar

SLIEDRECHT Op de bouwplaats van de woningtypes Bach, Mozart en Vivaldi in Baanhoek-West maakten de toekomstige bewoners woensdag 30 maart kennis met elkaar. Koopster Annelies Hansum en haar zoon Pieter kregen de eervolle taak om een vloerplaat te leggen.

 

Een groot deel van de toekomstige bewoners van de 34 woningen in Baanhoek-West waren woensdagmiddag aanwezig op de bouwplaats. Na een kort welkomstwoord door René Schepers van BPD Ontwikkeling was het tijd voor de officiële handeling. Uit de bouwhelm werd een lootje getrokken met daarop de naam van een van de kopers. Annelies Hansum was de gelukkige en mocht samen met haar zoon Pieter en een aantal werknemers van aannemer Rehorst Bouw een vloerplaat leggen. Na deze verrichte handeling was het tijd om met elkaar te proosten op een spoedig verloop van de verdere bouw. Ook kregen de toekomstige bewoners de kans hun nieuwe buren te ontmoeten.

In februari 2016 is gestart met de bouw van de 34 woningen, waarvan 22 rijwoningen (type Bach en Vivaldi) en 12 twee-onder-een-kapwoningen. Van de twee-onder-een-kapwoningen zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Met de bouw van de 34 woningen wordt een groot deel van het ovaal binnen de wijk Baanhoek-West voltooid.