• De Rabobank op bezoek bij OKK.

    Rabobank Merwestroom

Uitreiking cheques Rabo ClubSupport

SLIEDRECHT Opnieuw is de actie Rabo ClubSupport, waarbij de bank een deel van de winst deelt met clubs uit de regio, een succes gebleken. De afgelopen periode kregen ruim 150 stichtingen en verenigingen een cheque uitgereikt van Rabobank Merwestroom.

Iedere club die meedeed aan Rabo ClubSupport heeft een geldbedrag ontvangen. De hoogte van dat bedrag verschilt per club en is bepaald aan de hand van het aantal stemmen dat iedere club heeft verworven: hoe meer stemmen, hoe meer geld. In totaal heeft Rabobank Merwestroom 100.000 euro verdeeld onder de ruim 150 deelnemende clubs uit gemeente Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Molenlanden. De grootste gift ging naar gymnastiekvereniging OKK in Hardinxveld-Giesendam, die de meeste stemmen kreeg. Het geld wordt gebruikt om een nieuwe herenbrug aan te schaffen.

Directievoorzitter van Rabobank Merwestroom, Roelf Polman, ging persoonlijk bij gymnastiekvereniging OKK langs om de cheque te overhandigen. Ook de andere top vijf clubs per deelgebied kregen hun cheque persoonlijk overhandigd van een medewerker van Rabobank Merwestroom. De overige clubs konden op dinsdag 22 oktober hun cheque komen ophalen tijdens een feestelijke inloopavond bij de kantoren van de bank in Sliedrecht en Hardinxveld-Giesendam en café de Boerenklaas in Brandwijk.

Polman kijkt terug op opnieuw een geslaagde editie van Rabo ClubSupport en feliciteert alle deelnemende clubs. ,,De actie leeft echt in de regio, iedereen praat erover. Zo ontstaat er een sneeuwbaleffect en bereiken we steeds meer stichtingen en verenigingen, die we kunnen helpen hun doelen te bereiken. Want daar doen we het voor. Met ons coöperatieve dividend steunen we initiatieven en projecten die anders niet mogelijk zouden zijn. De deelnemende clubs kunnen zo blijven doen wat ze altijd al doen."

De volledige uitslag is te zien op Rabo-clubsupport.nl/merwestroom.