• Ria Scholten

Veel meer ruimte voor Hubo

Advertorial

Voormalige Primera winkel omgebouwd tot fraaie showroom

Ria Scholten

HARDINXVELD-HARDINXVELD Het pand aan de Buitendams, waarin voorheen Primera was gevestigd, is overgenomen door Hubo en de afgelopen weken omgetoverd tot een fraaie showroom. ,,Onze kastenwanden, raamdecoratie, buitenzonwering, binnen- en buitendeuren, vloeren en horren kunnen wij hier op een mooie, overzichtelijke manier presenteren", vertelt eigenaar Jan Ebel Westing. ,,Op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 maart hebben we een leuke openingsactie. Wij geven dan twintig procent korting op een artikel naar keuze. Dit geldt voor het hele assortiment, inclusief maatwerk."

,,Hubo Nederland heeft voor haar filialen gekozen voor een totaal nieuwe uitstraling. Onze winkel is de tweede in Nederland, die op de nieuwe huisstijl is overgegaan. Ons team draagt de nieuwe bedrijfskleding die daar helemaal op is afgestemd", vertelt Jan Ebel. ,,Het is de bedoeling dat dit in 2020 in alle Hubo vestigingen het geval is. Alle Multimate vestigingen worden in de komende tijd omgebouwd tot Hubo. Qua marketingstrategie gaat er ook het een en ander veranderen. De organisatie gaat zich steeds meer op maatwerk richten."

In de showroom vindt de klant voorbeelden van kastenwanden in verschillende stijlen, van modern tot landelijk, van de merken Garobe en Raffito. Jan Ebel: ,,Wij hebben een uitgebreid assortiment deuren van 2Adore en een ruime keuze in deurbeslag. Verder wil ik even melden dat wij gespecialiseerd zijn in raamdecoratieproducten voor kunststof kozijnen, die zonder schroeven kunnen worden bevestigd. Boren is dus niet nodig."

,,Tamelijk nieuw in de collectie zijn de fractions, shutters 2.0 die in vele kleuren verkrijgbaar zijn. Het noemen waard zijn ook de extra brede houten horizontale jaloezieën. Daarnaast zijn wij een échte horrenspecialist. Voor alle soorten ramen en deuren hebben wij een oplossing om insecten te weren. Voor advies- en verkoopgesprekken hebben we nu de beschikking over een mooie, grote tafel en dat is bijzonder prettig. Voor alle genoemde productgroepen geldt dat wij er op een professionele manier voor kunnen zorgen dat alles perfect wordt gemonteerd door onze eigen montagedienst. Om misverstanden te voorkomen komen wij altijd zelf inmeten." De bestaande winkel is zowel binnen als buiten volledig gerestyled. Er is een nieuwe kassabalie geplaatst. Daarnaast zijn er twee kleinere balies gerealiseerd, waar klanten terecht kunnen voor informatie. Doordat veel artikelen een plekje in de showroom hebben gekregen is in de winkel ruimte vrij gekomen om het assortiment nog verder te verdiepen en op een overzichtelijke manier te presenteren. Bij binnenkomst valt het oog meteen op het 'speerpunt', een opstelling die betrekking heeft op het thema veiligheid. De klant kan onder andere zien wat er op het gebied van inbraakpreventie mogelijk is. Het is de bedoeling dat in alle Hubo filialen een of meerdere presentaties over verschillende thema's komen. Het aantal is afhankelijk van de grootte van de winkel. Zie ook www.hubo.nl.