Vernieuwde Trekpleister viert heropening

SLIEDRECHT Trekpleister Sliedrecht ondergaat een complete make-over. De vernieuwde winkel aan het Burgemeester Winklerplein 4a opent haar deuren donderdag 1 februari om 9:00 uur. In de gerestylede drogisterij bieden de medewerkers de helpende hand op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid. Ter ere van de heropening verrast Trekpleister de eerste 200 klanten die 10 euro besteden, met een orchidee.

In de vernieuwde winkel vinden klanten nog makkelijker wat zij zoeken. Winkelmanager Yvette Hertog kijkt vol enthousiasme uit naar de opening. ,,Fijn om onze klanten hier opnieuw kennis te laten maken met het brede assortiment en het bekende voordeel van Trekpleister. Het team geeft klanten graag persoonlijk advies over onze producten en beauty- en gezondheidsvragen. We nodigen alle inwoners van Sliedrecht en omgeving uit om een kijkje te komen nemen", aldus Yvette.

UITGEBREID HEALTH ASSORTIMENT Dankzij de vernieuwingen kan Trekpleister het gevarieerde assortiment uitbreiden. Met name het health assortiment krijgt een prominente plek in degroen gekleurde schappen in de winkel. De overzichtelijke opzet biedt medewerkers bovendien meer ruimte om klanten te adviseren over zelfzorggeneesmiddelen, vitamines, voedingssupplementen en schoonheids- en verzorgingsproducten. In de oranje schappen vinden klanten de artikelen die in de aanbieding zijn. Trekpleister Sliedrecht viert de heropening met feestelijke aanbiedingen voor haar klanten.