• Eigen foto

Wintershow met een knipoog

SLIEDRECHT Travelsmaker.nl en Sloepenspecialist.nl houden vrijdag 30 november en zaterdag 1 december gezamenlijk een wintershow met een knipoog naar de zomer. Bezoekers zijn welkom in de showroom en op het buitenterrein van laatstgenoemd bedrijf aan de Baanhoek 128. Mede-eigenaar van Travelsmaker is Gertjan van Ravenswaaij. Hij laat weten: ,,Wie er zeker van wil zijn dat hij in het voorjaar met zijn nieuwe aankoop op pad kan, doet er goed aan om in deze tijd van het jaar een keuze te maken."

door Ria Scholten

,,Iedereen is welkom om onder het genot van een glaasje glühwein en een hapje kennis te maken met deze aantrekkelijke manier van recreëren", vult Jerry Drinkwaard aan. Hij is mede-eigenaar van Sloepenspecialist.nl. De samenwerking met Travelsmaker.nl ziet hij helemaal zitten. ,,De ervaring heeft ons geleerd dat camperbezitters het leuk vinden om het water op te gaan en dat botenmensen ook op een camping ontzettend kunnen genieten. Wij vinden het leuk om de mensen een stukje beleving te bieden. Het is mooi dat we deze twee groepen nu bij elkaar kunnen brengen."

,,De bezoekers kunnen profiteren van een aantal aantrekkelijke aanbiedingen", laten de heren weten. ,,Er staan ook verschillende 'b(o)ot geprijsde' occasions. En… er valt ook nog iets te winnen. Onder alle bezoekers worden een campervakantie van één week en een verwenweekend met een sloep verloot. De show is op vrijdag geopend van 10:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur."

Travelmakers is dealer van Sun Living en Adria specialist. Het bedrijf aan de Baanhoek 161 heeft heeft zich gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van Sun Living campers. Dit slimme zustermerk van Adria onderscheidt zich van de massa door ruime betaalbare producten te bouwen voor mensen die de reis als doel hebben. Paul: ,,Sun Living past moderne en doordachte oplossingen toe waarmee je gewoon meer ruimte krijgt voor het beleven van je vrijheid. Wij verrichten onderhoud aan campers van alle merken. Onze eigen technische dienst verzorgt onderhoud aan zowel de auto als de opbouw. Wij hebben eigen APK keurmeesters in dienst en kunnen de camper desgewenst ophalen, zelfs als deze is stilgelegd."

Vervolgens vertelt hij wat de huurders van een camper kunnen verwachten. ,,De door de klant geboekte camper is jong, in uitstekende technische staat, mooi om te zien en natuurlijk brandschoon van binnen en buiten voor vertrek. Wij voorzien hem van een royale luifel, tuinstoelen met tafel, navigatiesysteem, volle gasfles van 5kg, volle tank brandstof en water, toiletvloeistof, waslijn en knijpers, reserve olie, lampen en zekeringen, gele hesjes, rubberen hamer, brandblusser, verlengsnoer en een camperhandleiding. Daarnaast hebben de campers een complete keukenuitrusting. Wij verwachten van de huurders dat zij als een 'goed huisvader' met onze camper omgaan. Daarnaast moeten zij zich dat het rijden met een camper anders is dan met een personenauto, hij is langer, breder en hoger."